Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

15 πράγματα που μόνο οι ιδιοκτήτες σκύλων απολαμβάνουν!

Όλοι έχουμε ένα μέλος της οικογένειας ή ένα φίλο που δεν καταλαβαίνει το δεσμό και τη σχέση που υπάρχει με εμάς και τον τετράποδό μας φίλο. Παρακάτω παρατίθενται 15 απολαύσεις που μόνο εμείς οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούμε να καταλάβουμε και να εκτιμήσουμε.


15 πράγματα  που μόνο οι ιδιοκτήτες σκύλων απολαμβάνουν!

1. Η κουνιστή ουρά
Υπάρχει κάτι με την ουρά του σκύλου μας, που όταν την κουνάει χαρούμενα, μπορεί να μας φτιάξει μια όχι τόσο καλή μέρα.

2. Συντροφιά
Το να ζει κάποιος μόνος μπορεί να είναι καταθλιπτικό, εκτός και αν έχετε σκύλο. Είναι ο καλύτερος συγκάτοικος που είχατε ποτέ.

3. Παρέα για περπάτημα
Να περπατάτε μόνος σας είναι σίγουρα βαρετό αλλά και επίφοβο. Έχοντας όμως μαζί σας τον αγαπημένο σας φίλο, η βόλτα μπορεί να γίνει απολαυστική αφού θα σας μεταδώσει τον ενθουσιασμό και τη χαρά του που βρίσκεται έξω μαζί σας.

4. Η χαρά του παιχνιδιού με το μπαλάκι
Μόνο οι ιδιοκτήτες σκύλων καταλαβαίνουν πόσο χαλαρωτικό και αγχολυτικό είναι  το παιχνίδι με το σκύλο μετά από μια δύσκολη μέρα.

5. Θεραπευτικά φιλιά
Κανείς δεν μπορεί να σας παρηγορήσει όσο ο τετράποδος φίλος σας. Όσο άσχημη ψυχολογία κ αν έχετε, το ζεστό σώμα του που θα κουρνιάσει δίπλα σας και θα σας γλείψει, θα σας κάνει με σιγουριά να χαμογελάσετε.

6. Το καλύτερο ξυπνητήρι
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κουνιστή ουρά και τα φιλιά του. Πώς γίνεται να ξεκινάτε τη μέρα σας με άσχημη διάθεση μετά από τέτοιο ξύπνημα;

7. Ποτέ δεν τρώτε μόνος σας
Οι ιδιοκτήτες σκύλων πάντα έχουν παρέα την ώρα του φαγητού. Είτε στο σπίτι, είτε στη καφετέρια της γειτονιάς, ξέρετε ότι πάντα θα έχετε την καλύτερη παρέα για το φαγητό ή τον καφέ σας.

8. Όταν ονειρεύεται
Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το σκύλο σας να κοιμάται! Είναι απολαυστικό να τον βλέπετε να τινάζεται, να γρυλλίζει ή ακόμα και να γαβγίζει όταν έχει βυθιστεί σε βαρύ ύπνο.

9. Χαρούμενο καλωσόρισμα στο τέλος της ημέρας
Το καλύτερο κομμάτι της ημέρας είναι αναμφισβήτητα η επιστροφή στο σπίτι μετά τη δουλειά και να δέχεστε το πιο χαρούμενο καλωσόρισμα από τον αγαπημένο σας σκύλο.

10. Καταφέρνει τα κόλπα που του μαθαίνετε
Είναι όμορφο να εκπαιδεύετε το σκύλο σας, να δουλεύετε μαζί ένα κόλπο και στο τέλος να τα καταφέρνει!

11. Να τον παρατηρείτε να παίζει με το καινούργιο του παιχνίδι.
Ενώ οι μεγάλοι και τα παιδιά ορισμένες φορές δεν είναι ευγνώμων για κάποιο δώρο που λαμβάνουν, οι σκύλοι θα ενθουσιαστούν με οτιδήποτε τους δώσετε! Κοιτάξτε τον να παίζει με το νέο του παιχνίδι! Θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

12. Η αναπνοή του κουταβιού
Τι γίνεται με την αναπνοή του κουταβιού που μας κάνει να λιώνουμε; Κανείς δεν ξέρει! Είναι μια εμπειρία που μόνο οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να ζήσουν.

13. Διάσωση
Υπάρχει μια χαρά όταν γνωρίζετε ότι έχετε σώσει μια ζωή και τώρα του προσφέρετε πράγματα (αγάπη, φαγητό, φροντίδα, παιχνίδι κτλ) που δεν τα είχε στο παρελθόν. Αυτή σίγουρα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση από όλες!

14. Κουλούριασμα στον καναπέ
Σίγουρα ένας υπνάκος στον καναπέ αγκαλιά με το σκύλο σας, αποτελεί μια όμορφη στιγμή μέσα στη μέρα.

15. Ο καλύτερος ακροατής
Είχατε μια κακή μέρα; Θα σας ακούσει να του μιλάτε με προσοχή και θα ακουμπήσει το κεφάλι του στα πόδια σας. Οι σκύλοι είναι καλύτεροι ακροατές από τους ανθρώπους. Μιλώντας του θα αισθανθείτε καλύτερα και μόνο εσείς με σκύλο το γνωρίζετε!

TheDogSpace.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου