Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ MICROCHIP ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ


1)Στον κάθε αρμόδιο Δήμο, υποχρεωμένος να καταθέσει το αντίγραφο είναι μόνο ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και ουδείς άλλος. (όπως πληροφορεί το Υπουργείο Γεωργίας ΥΠΑΑΤ).
Προσέρχεται στο Πρωτόκολλο και συμπληρώνοντας  μια αίτηση , στην οποία επισυνάπτει το Πιστοποιητικό, καταθέτει την ΑΙΤΗΣΗ με το ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ και παίρνει Αριθμό Πρωτοκόλλου.
Αρμόδιος για το πού θα κατευθυνθεί-χρεωθεί το αίτημα μαζί με το Πιστοποιητικό δεν είναι ουδείς άλλος παρά ο/η Διευθυντής/τρια  των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Δήμου, προς τον οποίον θα το συστήσει ο Υπάλληλος του Πρωτόκολλου.
Ο ιδιοκτήτης απλά παίρνει τον αριθμό Πρωτοκόλλου από τον υπάλληλο του Γραφείου Πρωτοκόλλου , ο οποίος υποχρεούται να δεχτεί το έγγραφο-αίτημα του Πολίτη Κατοίκου του Δήμου, και αποχωρεί. Άλλωστε, το Νομικό πλαίσιο αναγράφεται στο κάτω μέρος του ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ που το Υπουργείο ορίζει να προσκομισθεί στον κάθε ΔΗΜΟ.


2) Αν ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την προηγούμενη οδό, δύναται να προσέλθει στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, από όπου θα αποστείλει το Πιστοποιητικό στον αρμόδιο ΔΉΜΟ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, για την οποία θα παραλάβει απόδειξη από το Ταχυδρομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου