Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ένας καλλιτέχνης με όραμα και πολλά σκυλιά ανάμεσα στα βίντεο που έχουν κατακτήσει το ίντερνετ

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο η διάθεση να μείνει κανείς κολλημένος στον καναπές γίνεται όλο και πιο έντονη. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερο χρόνο μέσα στο ίντερνετ και διαδικτυακές ανακαλύψεις. Με λίγα λόγια, ευτυχώς που υπάρχει και ηυπηρεσία VDSL του OTE με τις ασύλληπτες ταχύτητες που προσφέρει στους συνδρομητές της και θα κάνει πιο εύκολες και διασκεδαστικές αυτές τις στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ. Πάνω σε μία τέτοια στιγμή βρήκαμε τα καλύτερα viral βίντεο που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.
1. Το παιδί που έχει τους φίλους που πάντα θα θέλαμε
body changes
Τους λένε Bruce και Max και είναι οι καλύτεροι φίλοι του μικρού Julian. O μικρός μπορεί να έχει πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως το μπαλέτο και το βιολί, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για να παίξει με τους τετράποδους φίλους του. Και το μέγεθός τους δεν τον τρομάζει καθόλου!
Πηγή: Viral Nova
2. Ένα ψωμί σε μορφή σκύλου
ageing
Εάν είστε φιλόζωοι και σας αρέσει το ψωμί μαζί με το φαγητό σας, αυτό το καρβέλι είναι ο τέλειος συνδυασμός. Εσείς θα το δοκιμάζατε;
Πηγή: Bored Panda
3. Στον παππού του με αγάπη
Θέλοντας να τιμήσει τον παππού του, ο καλλιτέχνης Lee John Phillips αποφάσισε να ζωγραφίσει όλα τα αντικείμενα που διατηρούσε ο παππούς του στο δωμάτιο που είχε για εργαστήριο σε όλη του τη ζωή και άφησε πίσω του όταν πέθανε. Για να ζωγραφίσει τα πάνω από 100 χιλιάδες μικρά και μεγάλα αντικείμενα, υπολογίζει ότι θα χρειαστεί περίπου 4-5 χρόνια. Ήδη έχει ξεκινήσει να «ανεβάζει» ένα μέρος από την δουλειά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ας ελπίσουμε ότι έχει OTE VDSL, ώστε να μοιράζεται τα έργα του πολύ γρήγορα με το κοινό του.
Πηγή: Bored Panda
4. Σκυλίσια ζωή
Το καλοκαίρι και το άραγμα στον καναπέ που αναφέραμε προηγουμένως, φαίνεται ότι δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους, αφού και τα σκυλιά φαίνεται ότι έχουν ανάγκη να ξαπλώσουν και να μην κάνουν τίποτα. Ειδικά το συγκεκριμένο σκυλί, ράτσας pug φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και το κρύο νερό της λεκάνης και ροχαλίζει ευχαριστημένο. Και στα δικά μας, όσοι δεν έχουμε πάει ακόμα διακοπές!
Πηγή: Laughing Squid
5. Ο σκύλος που βοηθά άτομα με αναπηρίες να κάνουν σερφ
Τον λένε Ricochet και είναι σκύλος- οδηγός για άτομα με αναπηρίες. Την πρώτη φορά που είδε σανίδα του σερφ πήδηξε πάνω της σαν να ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Από εκείνη τη στιγμή, ο Ricochet έχει βρει ποιος είναι ο σκοπός του στη ζωή και δεν είναι άλλος από το να βοηθά άτομα με ειδικές ανάγκες, αναπηρίες ή ψυχικές ασθένειες να κάνουν σερφ.
Πηγή: Bored Panda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.